yazdigim yazilar kategoeri altinda gozukmuyor

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Arkadaslar ben simdi yukari bolume menu bolumune kategorileri ekledim tikladigimda yazi yok diyor halbuki yaziyi yazip yayimlarken kategoriyi sectim ve yazdigim yazi sadece ana sayfada gozukuyor bunun menu olarak ekledigim kategoriler altinda gozukmesini nasil saglarim lutfen yardim edermisiniz yazdigim yazilarin ayni anasayfada gorundugu gibi kategorilerin altinda da gozukmesini istiyorum lutfen yardim edin simdiden tesekkurler.

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

The blog you specified at karanlikbilisim.net does not appear to be hosted at WordPress.com.

Bu destek forumu WordPress.com’da barındırılan bloglar içindir. Eğer sorunuz kendinizin barındırmakta olduğu bir WordPress blogu ile ilgili ise gerekli yardımı WordPress.org forumlarda bulabilirsiniz.
    .
    WordPress.com ile WordPress.org arasındaki farkı anlayamıyorsanız, şu bilgiden yararlanabilirsiniz.

Sorunuzda blogunza bağlantıyı eklemeyi unuttuysanız, lütfen cevap atarak belirtiniz. Böylece kullanıcıların sorunuza cevap vermeleri kolaylaşır.

Bu otomatik bir mesajdır.

• ‘yazdigim yazilar kategoeri altinda gozukmuyor’ konusu yeni yanıtlara kapalı.