YAZI HAZIRLARKEN KOPYALADIĞIM CÜMLEYİ WORDPRESS'E YAPIŞTIRAMIYORUM
-
wordpresse yazı eklerken önceden hazırladığım metin belgesindeki yazıyı yapıştırmak istiyorum ama sağ tık yapınca yapıştır menüsü çıkmıyor. Başlık yazarken yapıştır menüsü var ama yazı içeriği hazırlarken yapıştır menüsü yok. Sorun benim tema ile mi ilgili yoksa wordpress politikası bu şekilde mi?
-
Bu başlığı açarken bir blog adresi veya başlık açma nedenini belirtmediniz.
Bu destek forumu WordPress.com’da barındırılan bloglar içindir. Eğer sorunuz kendinizin barındırmakta olduğu bir WordPress blogu ile ilgili ise gerekli yardımı WordPress.org forumlarda bulabilirsiniz.
.
WordPress.com ile WordPress.org arasındaki farkı anlayamıyorsanız, şu bilgiden yararlanabilirsiniz.Sorunuzda blogunza bağlantıyı eklemeyi unuttuysanız, lütfen cevap atarak belirtiniz. Böylece kullanıcıların sorunuza cevap vermeleri kolaylaşır.
Bu otomatik bir mesajdır.
-
-
Merhaba,
Yazıyı yapıştırabilmeniz için tam olarak imleçin bulunduğu noktaya sağ tıklayıp yapıştır komutunu seçebilirsiniz.
Aksi takdirde yapıştır menüsü çıkmaz.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
İyi günler,
Onur
-
Cevabınız için teşekkür ederim.
Bu sorun gittiğim internet kafenin bilgisayarından kaynaklanan bir sorun imiş. başka internet kafede böyle bi sorun yaşamadım. Sorun çıkan internet kafede Kopyaladığım metni başka bir metin belgesine, başka bir internet alanına mesala foruma, facebook ta yorum kısmına yapıştırabiliyordum ama wordpress yazı ekleme kısmındaki metne yapıştıramıyordum nedense.
Neyse başka bilgisayralarda böyle sorun çıkmadı.
- ‘YAZI HAZIRLARKEN KOPYALADIĞIM CÜMLEYİ WORDPRESS'E YAPIŞTIRAMIYORUM’ konusu yeni yanıtlara kapalı.