Yazı Karakterlerini Bulamıyorum…
-
Space blogumu kullanırken Comic Sans kullanıyordum.Wordpress’de yazı karakteri seçeneği bulamıyorum.Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler…
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
-
Öncelikle teşekkürler.Biçimlendirme,paragraf,adreslerin olduğu oku söylüyorsunuz sanırım.Yazı puntolarında değişiklik oluyor ama yazı stilleriyle ilgili herhangi bir şey göremedim.
-
-
Teşekkür ederim peixesloucos.Dediğiniz yere geldim.Typekit ID istiyor.Nasıl bulacağımı bilmiyorum.Kodlar biraz kafa karıştırıcı görünüyor.
-
typekit sayfasindan uye olun. ucretsiz secenek ile. comic sans ya da benzeri bir font buyuk ihtimalle bulursunuz. typekit id’sini uye olunca verir.
-
-
hayir, sadece bir blog icin kullanabiliyorsunuz, iki font secme sansiniz var. aylik 25,000 ziyaretciye kadar kullanim olanagi sunuyor. bir de kosede ufak bir logo bulunuyor. ben kendi ozel sitemde kullaniyorum deneme surumunu.
eger parali uyelik deneyecekseniz 1 aylik bedava.
-
Typekit’de bir sorun var ki bence çok önemli.Türkçe karakter kullanıldığında font dşındaki default bir fontda yazıyor ve yazının görünümünü bozuyor.
-
-
Bir şey öğrenmek istiyorum;Typekit Fonts eklediğinizde renk,punto gibi düğmeler de ekleniyor mu?Benim renk,punto,…ların olduğu düğmeler yok oldu.Acil çözüm bulmam gerekiyor.
-
-
-
- ‘Yazı Karakterlerini Bulamıyorum…’ konusu yeni yanıtlara kapalı.