Yazıları Güncellemede Sorun
-
Yazılarımı güncellerken kullandığım Görsel ve Kod seçeneklerinden “Görsel” olanı artık çalışmıyor. Sadece yazının başlığı çıkıyor. Bu nedenle güncellemeyi yapamıyorum. “Kod” seçeneğini kullanmak durumunda kalıyorum ancak burada bazı seçenekler; örneğin, link koyma fonksiyonu çalışmıyor. Son 2 gündür yaşadığım bu sorunu yaşayan ve çözümünü bilen var mı? Teşekkürler
-
-
Sorun, sorunlar ustune devam ediyor dostlar,Herhalde wordpress`inde sonu gelmeye basladi, hergun kisitlamalar,problemlerle karsilasiyoruz. Hayirlisi diyelim.
-
Selam;
Bende herhalde yanlış bir yer kurcaladım diyordum. Demek ki, herkeste böyleymiş… Fakat ben baya bir zamandır – neredeyse wordpress yasaklandığından beri – bu sorunu yaşıyorum. Sizlerde yeni mi oldu ?
İngilizcem olmadığı için bilemiyorum ama şu aşağıdaki linkte yazılanların bununla bir ilgisi olabilir mi ?
-
Aliaksoy, sana katiliyorum, WordPress Turkiyede yasaklandiktan sonra bu yazi yazamama problemi basladi, nedenini hala bulamadilar herhalde, ingilizcesi olan arkadaslar wordpress yønetimine bir bildirseler belki bir caresini bulurlar,ama kimseden ses cikmiyor.
-
Sorun translate.wordpress.com adresindeki Türkçe çeviri projesindeki bir hatadan kaynaklanıyor. Birkaç gün içinde düzeltileceği söylendi.
-
- ‘Yazıları Güncellemede Sorun’ konusu yeni yanıtlara kapalı.