yazıma görsel ekleyemiyorum
-
Yazıma görsel eklemeye kalktığımda aşağıdaki yazılar çıkıyor, daha önce de böyle bir sorun olmuştu sonra düzeldi; ancak 2-3 gündür deniyorum olmuyor.
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
There is an autosave of this post that is more recent than the version below. View the autosave
BÖYLEDE BİR MESAJ ALIYORUM, HALA BİR YANIT ALAMADIM
-
-
Eklemeye calistiginiz gorsel sanirim su blog yazinizda basari ile kullanilmis:
Sanirim metin editorunde gorsel editor/html kismina dikkat etmemissiniz.
HTML kodunu gorsel editor modundayken kopylamis olabilirsiniz. -
düzelmedi, daha önce eklemiştim şu an hala aynı sorunu yaşıyorum, ne yapmam gerektiğini daha detaylı anlatabilir misiniz?
teşekkür ederim -
bu konuda hala bir çözüm oluşmadı, kullanıcı adımı versem siz girip bakabilir misiniz?
-
-
işte bende o seçeneği hatırladım sorun orda sanırım bende o şu anda o seçenek görünmüyor, acaba wordpresi tekrar yüklemek bir çözüm olabilir mi? ama evdeki bilgisayarda da aynı sorunu yaşıyorum
-
-
WordPress yuklemek ile ne demek istediginizi anlamadim. wordpress.com uzerinden blogunuza ulasiyor olmaniz gerekiyor. sorunu iletisim bolumunden wordpress’e iletebilirsiniz.
-
Sayın Demetekin, şimdi kullandığınız tarayıcıdan başka bir tarayıcı kullanmayı deneseniz? Mesela Google Chrom veya Fox Fire gibi? Eğer çeşitli bilgisayarda aynı proplemi yaşıyorsanız ve “visule” kısmı görünmüyorsa bir de değişik tarayıcılar ile deneyin. Başka bir düşünce de tema değiştirip aynı işlemi tekrar bir denemeniz..
Umarım bir yol bulunur sizin için..
- ‘yazıma görsel ekleyemiyorum’ konusu yeni yanıtlara kapalı.