Yazının kopyalanmasını nasıl engelleliyebilirim?
-
siteme yazdığım bir yaznın kopyalanmasını nasıl engelliyebilirim? bildiyiniz bi yol varmı? ayrıntılı bilgi verirseniz çok makbule geçer.
şimdiden teşekkürler. -
-
ben copyscape kullaniyorum.
her nekadar engellemese de kopyalamayi takip edebilirsiniz. -
-
-
-
-
-
sitenizi otamatik olarak internette tarayarak kopyasının olup olmadığına bakan bir site. eğer bir kopya durumu tesbit edilirse size bildiriyor.
ücretli ve ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.
haftalık ya da günlük koruma sağlanabiliyor.
ücretli.
$4.95/ay 10 sayfaya kadar.$0.25/ay, her ek sayfa için.
günlük koruma için ise
$19.95/aylık 10 sayfaya kadar.$1/ay, her ek sayfa için.
ben açıkcası foto blog tuttuğum için üyelik almadım. http://www.copyscape.com/ adresine girip blogumu taratarak kopyalanıp kopyalanmadığını takip ediyorum. bu ücretsiz.
-
-
Ben bazı yazılarımın kopyalandığını gördüm ama silmesini söylediğim halde silmedi. Ne yapabilirim ki? Onunla uğraşmak çok sıkıcı bir iş.
Sağ tuş kodunu şablona koymak istemiştim ama nasıl yapacağımı bilemiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Bir arkadaşım şu kodu vermişti bana ama…
<body oncontextmenu=”return false” onselectstart=”return false” ondragstart=”return false”>
-
copyspace sadece sitenizde bulunan yazıların başka sitelerde olup olmadığını gösteren bir arama motorudur.
Blogunuzdaki yazıları korumak adına hiç bir şey yapamazsınız. Açıkcası birşey yapmaya da gerek yok. Google ve diger arama motorları bu yazının sizden ( orginali Sizde ise ) alındığının farkındadır. Bırakın istedikleri kadar kopy paste yapsınlar. Bunun zararını siz değil copy paste yapan vatandaş görecektir
Unutmayın : Taklitler asilleri yüceltir. ;)
- ‘Yazının kopyalanmasını nasıl engelleliyebilirim?’ konusu yeni yanıtlara kapalı.