''Yeni Tema'' yükleme seceneğim ve ''Options'' secenekleri

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Arkadaslar, kendim için yeni bir site yapmaya çalışıyorum fakat işiniçinden çıkamadığım bir konu, Tema butonumda ”Yeni Tema” yukleme ve admin panelindeki yeni Temalara girdiğinizde ”Options” seceneğimde yok.
    Yardımcı olabilir misiniz?

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

Merhaba,

Sıfırdan başlayarak yeni bir sitemi yapmak istiyorsunuz yoksa sadece
    temayımı değiştirmek istersiniz?

Bu bilgileri verebilirseniz daha fazla yardımcı olabilirim.

Görüşmek üzere,

Onur

Cevap gelmesini beklerken aslında ben kurcaya kurcalaya epey yol aldım. :) ve sorunumda şuna kanaat getirdim. Sanırım Ücretsiz Temalar üzerinden web sitemi oluşturduğum için bahsettiğim seçenekler bende açılmıyor. Doğru mu?
    Onun dışında da şimdiki aşamada şunu sormak isterim aslında size;
    * şimdi tasarımını yaptığım sitenin adını değiştirmek istiyorum nasıl yaparım? …..com olarak satın almak için?
    * birde Tema satın almak istesem wordpress.org dan mı almak lazım? yada başka bir yerden satın aldığım Tema wordpress teki adresime eklediğimde çalışır mı? Yani uyum gösterir mi?

Çok teşekkür ederim şimdiden alakanıza.

Tekrar merhaba,

WordPress hesabınızdan .com olarak bir adres alabilirsiniz. Bunun için sol üst köşeden Benim sitem > Plan’a gidip yukardaki kısımdan Alan Adları’nı seçerseniz oradan istediğiniz adresi .com olarak alabilirsiniz.

WordPress.com üstünde sadece test edilmiş ve onaylanmış temaları kullanabilirsiniz. Ayrı bir siteden alınmış temaları wordpress.com sitenizde malesef kullanamazsınız. Fakat WordPress.com temaların premium veya iş planını alarak birçok dizayn elementlerini değiştirebilirsiniz. Ayrıca, WordPress.org adresinden WordPress programını çekerek onaylanmış WordPress barındırma hizmeti veren bir site barındicisini kullanabilirsiniz.

İsterseniz, WordPress.com’a e-mail atarak veya https://tr.forums.wordpress.com/forum/temalar adresini ziyaret ederek bulduğunuz bir temanın WordPress.com temalarına eklenmesini önerebilirsiniz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

İyi günler,

Onur

• ‘''Yeni Tema'' yükleme seceneğim ve ''Options'' secenekleri’ konusu yeni yanıtlara kapalı.