Yeni Temam Sizce Nasıl ?
-
Merhabalar. Uzun bir aradan sonra yeni temaya geçtim. Tema konusu benim açımdan önemli bir konu. O yüzden buradan fikirler almak istedim. Bloğumun teması hakkında ne düşünüyorsunuz? Artıları ve eksileri ile her türlü yoruma açığım. Teşekkürler.
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
-
Teşekkürler dostum sağolasın. Evet temayı bende beğendim sahiden güzel bir tema (:
-
Sevgili Öğretmenim, yeni Thema güzel mi değil mi sorusuna dürüstçe cevap vermeyi yeğliyorum. Siz beğeniyorsanız(!)…tabii ki en güzelidir. Ben çok karışık buldum dersem…bana küsmezsiniz inşallah! Dedim ya; bu bir zevk meselesi. Bilindiği gibi; zevkler ile renkler çok ayrıdır.
Sevgilerimle…:)
-
Mehmet Ağabey teşekkür ederim yorumun için eksik olma (: Karışıklık hususuna değinecek olursak siyah renkten dolayı bir keşmekeş var aslına bakarsan temada ama diğer iki renk seçeneği gri ve beyazı uyguladığımda sonuç pek fazla değişmiyor. Siyahtan vazgeçtim yinede. Diğer tema daha derli topluydu buna nazaran kabul ediyorum. Aslında wordpress blogger gibi tema olayına izin verse neler neler yaparım ama ah ah diyelim. Tekrar teşekkür ederim. Tema işi dediğiniz gibi zevk meselesi ama görüşlerde önemli bu konuda.
Salıcakla kal ağabey :) -
Merhaba, Sitene baktım; şimdi güzel olmuş, sıkmıyor ve dağınıklıklar kayıp olmuş. Ziyaretçiye “git artık” yerine kal diye gülümsüyor. Tüm başarılar beraberinde olması dileğiyle…kolay gelsin!
Selamlar, sevgiler.:))
-
Temayı daha önce gördüm gibi , Kırıkkale Haber sitemde kullanacaktım ama geri vazgeçtim. :)
-
Mehmet ağabey gelişme var diyorsun yani öyle mi :)) Bu tema daha hoş oldu dediğin gibi öbürü biraz iç karartıcı bir yapıdaydı.
-
nullTemayı daha önce gördüm. Yoksa Bonsai Çiçekçilik de kullanıcaktım bende :))
- ‘Yeni Temam Sizce Nasıl ?’ konusu yeni yanıtlara kapalı.