Yetkili bir arkadaş bakabilirmi?

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Merhabalar ben umutyavuz.wordpress.com sitesinin sahibiyim, yaklaşık 15 gün önce yaşadığım bir talihsiz olay nedeni ile r10 üyeliğimi email adreslerimi ve bu sitemi kaybettim. Bütün şifrelerimin bir olması nedeni ile güvendiğim bir şahıs bütün kullandığım şifrelerimi değiştirdi, umutyavuz.wordpress.com’u geri alabilmemin bir yolu varmıdır?

WordPress.com Türkiye yöneticileri ile emailleşerek ıp adresim’den sitemi geri alabilirmiyim? Konu hakkında bilgisi olan bir arkadaş cevaplarsa gerçekten çok memnun olurum sadece 3 özgün yazı ile pagerank 3 yaptım, günlük googleden 150 nin üzerinde okur geliyor ve ben bu sitemi kaybetmek istemiyorum. Yapabileceğim birşey varmı?

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

Geçmiş olsun! WordPress yöneticilerine derdinizi anlatabilirseniz belki yardımcı olabilirler(?)
    Bunun yanında “O” güvendiğiniz arkadaşınızla konuşmanızı tavsiye etmekten başka bir şey gelmiyor aklıma.

Kolay gelsin!

siz o güvendiğiniz yakınızın dresini verin ben sizin yerine boğazını sıkarım.. allah belasını versın..madalyamı taktılar caldıda başı göğemı erdı .. ısteseydı acsaydık..ortalık kendını bılmez gerızekalı kaynıyor ya kıme guvenecegını sasırıyor ınsan..

Malesef blogumu çaldığına dağir şüphelendiğim kişiye ulaşamıyorum. Böyle birşey söz
    konusu değil, karaktersiz insanlar çok fazla türemiş memlekette emek nedir bilmez
    denyolar çok. WordPress yetkililerine ulaşabileceğim bir adres varmıdır acaba?

Teşekkür ederim, kolay gelsin.

Sizin sayfanıza baktım. Çalınan sayfa bu değildir herhalde(?)

Çalınan Sitenizin adresini buraya yazın da… bizde görelim dostum! Görelimde bakalım daha neler düşünebiliriz!

Selamlar!

Bu forumdan bir destek almaniz mumkun degil.
    Konuyu wordpress.com’a yazmalisiniz:

Contact

Başlıkta yazıyor saten çalınan sitemin adresi : Merhabalar ben umutyavuz.wordpress.com sitesinin sahibiyim.

Merhaba,
    başlıkta olan Site ise— http://umutdevrim.wordpress.com/ — (?) bu kadar üzülmenize gerek yok. Site zaten yeni oluşturuluyor. Yeni bir Site kurmanızı tavsiye ederim.

Kolay gelsin!

Selamlar…

Merhabalar ben umutyavuz.wordpress.com sitesinin sahibiyim, yaklaşık 15 gün önce yaşadığım bir talihsiz olay nedeni ile r10 üyeliğimi email adreslerimi ve bu sitemi kaybettim. Bütün şifrelerimin bir olması nedeni ile güvendiğim bir şahıs bütün kullandığım şifrelerimi değiştirdi, umutyavuz.wordpress.com’u geri alabilmemin bir yolu varmıdır?

iyi okuyun hocam umutyavuz.wordpress.com sitem çalındı umutdevrim üyeliği çalınsa nasıl yazayım bu üyelikle?

Haklısınız, isminiz UMUT ile başladığı için karıştırmışım. Buna rağmen, eski Siteniz de yeni kurulmuş gibi görünüyor. Yeni Siteniz de başarılar dilerim! Kolay gelsin…

Selamlar!

Sitesi çalınan arkadaşa geçmiş olsun diyorum. İnsanların iyi niyetini suistimal eden hırsızların akibeti nice olur arkadaşım.

Bu vesileyle başta Çubuklu köyü site sahibi Mehmet Abim olmak üzere herkese hayırlı bayramlar diliyorum.

Evet yeni açılmış bir site idi fakat pagerank değeri 3 dü. Beni üzende o saten.

Ayrıca ;

@peixesloucos
    adlı yetkili arkadaşım verdiğiniz link’de aşşağıdaki not çıkmakta.

How can we help?
    First, let's try to narrow down what you're contacting us about. Please enter a few words that describe your question/issue.

Bahsi geçen notun tercümesinin özü altta;

Size nasıl yardımcı olabiliriz?
    Konuyu, azda olsa bir kaç kelime ile bize anlatmaya çalışın….diyor WordPress.
    Bende bu vesile ile başta sevgili dostum Ayşegül Karayel olmak üzere tüm dostlarımın bayramlarını ( Ramazan ve 30 Ağustos zafer bayramı) candan kutluyorum!

Hepinize sevgiler saygılar…

Sevgili Umut,

Sizin için WordPress’e yazabileceğiniz notu düzenledim, şansınızı bir daha deneyin.
    ——
    İngilizce;
    Hello, my name is umutdevrim.wordpress.com
    A trusted me has stolen my passwords and everything converted. I have no more access to my blog. Please help me!
    ——
    Almanca;
    Hallo, meine Name ist umutdevrim.wordpress.com
    Eine vertraute hat mir meine Passwörter gestohlen und alles umgetauscht. Ich habe keine Zugang mehr zu meinem blog. Bitte helfen sie mir!
    ——

Türkçe’si;
    Merhaba, benim adım umutdevrim.wordpress.com
    Güvendiğim bir arkadaşım bütün şifrelerimi çaldı ve değiştirdi. Blog’uma giremiyorum, lütfen bana yardımcı olur-musunuz!

Kolay gelsin

Merhabalar, ilginiz için teşekkür ederim. Gönderi formu ingilizce olduğu için mail atamadım rica etsem şu cümleleride benim için çevirebilirmisiniz? Nasıl doldurmalıyım?

Blog URL
    I do not have a blog.

Please enter a subject in the form of a short question:
    What is your question?

Can you explain that in more detail?

Formu doldurdum sayfanıza Hakkımda bölümüne ekledim.

Buraya tekrar kopyasını ekliyorum.
    —————————————————–

Blog URL; http://www.umutdevrim.wordpress.com

I do not have a blog. ; I have a blog

Please enter a subject in the form of a short question: umutyavuz.wordpress.com

What is your question? My blog ıs stolen

Can you explain that in more detail? Yes!

Hello, my name is umutdevrim.wordpress.com
    A trusted me has stolen my passwords and everything converted. I have no more access to my blog. Please help me!

Thank you
    ——————————–
    Kolay gelsin!

• ‘Yetkili bir arkadaş bakabilirmi?’ konusu yeni yanıtlara kapalı.