Yönetim Paneli – Yazı Yayınlama ve Görsel Ekleme
-
Merhaba yönetim panelinde yeni bir yazı eklerken görsel eklemek için önceden simge vardı şimdi ise bulamıyorum ve yazıyı yayınlamak nereye tıklamak gerek önceden yayınla seçeneği vardı şimdi ise inceleme için gönder var, oraya tıkladığımda beyaz bir sayfa çıkıyor bir şey gelmiyor.Epeydir bir şey yapmıyorum değişiklikler falan olmuş sanırım.Yardımcı olursanız sevinirim.
Yönetim panelinin görüntüsü:
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Slm, sanırım yayınla butonu yerine inceleme için gönder var. sizin yayınlama hakkınız yok anlaşılan. site yöneticisine yazıyı ancak incelemeye gönderebiliyorsunuz . Site yönetici iseniz yetkilerle ilgili bir degişiklik yapmış olabilirsiniz onları kontrol edin bence.
Syg. -
Uzun zamandır yazı yazmıyorum anlamadığım kendi kendine nasıl değişmesi.Yönetici ayarları falan değişmiş ama halledemedim.xhami yönetici olarak görünüyor.Ama görsel ekleyemiyorum ve yazıları yayınlayamıyorum.Aynı hesapla diğer bloglarıma görsel eklip yazıları yayınlayabiliyorum.
Kullanıcılar kısmında ise bir kendi mail hesabım var.Yeni bir maile yönetici hesabı ekledim onlada aynı yazı yayınlamayı falan denedim olmadı.Sorun nedir anlamadım.Anlayan varsa yardım etsin lütfen.
-
Kurallara aykırı bir yazı varsa silin. Ve iletisim linkine tıklayarak mail atın.
-
Aynen öyle yaptım iletişime geçtim.Yazı değilde bir kaç tane indirme linki vardı.Onlarda dolayı olsa gerek.Mail attım o linkleri silmemi istediler, sildim şimdi kontrol edecekler.
-
Bunu Bende Yaşadım Siz Başka Blog’a Giriş Yapmış Olmalısınız.
Giriş Yapmış Olduğunuz Blogdan Çıkıp Kendi Blogunuza Girerseniz Sorun Düzelir.
Siz Bloga Paylaşım Yaptığınız İçin Yönetiye Konuyu İncelemesi İçin Mesaj Gönderir. -
Yok o dediğiniz değil WordPress yönetimi tarafından blog da yönetici yetkim elimden alınmış.RapidShare ve benzeri download linklerini kaldırmamı istediler kaldırdım ve tekrar eski bloğumu geri aldım.
- ‘Yönetim Paneli – Yazı Yayınlama ve Görsel Ekleme’ konusu yeni yanıtlara kapalı.