Yönetim sayfasında eklenti dizini görünmüyor,
-
Merhaba,
Sorudan da anlaşılacağı üzere, blog sistemini çözmeye anlamaya çalışıyorum. Eklenti eklemek istiyorum ama dizinlerin arasında “eklentiler” dizini görünmüyor.
Nasıl dahil edebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler..Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
merhabalar,
oncelikle blogunuzu profiliniz ile eslestirebilir misiniz? bilgiler sabit forum basliginda bulunmakta.
kullanabileceginiz eklentiler gorunum’un altindaki bilesen’lerde bulunmaktadir. -
Yanıtınıza teşekkürler ancak,
Görünüm’ün altında görünmüyor zaten : )
Nasıl görünmesini sağlayabilirim?
Görünümün altındakiler; Temalar, bileşenler, extras, custom header, CSS’ i düzenle dizinlerinden oluşuyor.. anlamadım : ( -
daha onceki post’ta yazdigim gibi “bilesenler” i kullanacaksiniz. ayrica bir “eklenti” secenegi zaten yok.
-
Sanırım ilk önce bilgisayarıma kurarak, localhost olarak oluşturduğum blogda, dizinde eklentiler olarak göründüğü için, bileşenleri eklentiler olarak değerlendirmedim. çok teşekkürler, vaktinizi aldığım için özür dilerim : )
-
asagidaki baslik sizi daha bilgilendirebilir:
https://tr.forums.wordpress.com/topic/wordpresscom-veya-wordpressorg-arasindaki-fark?replies=1
-
-
hepimizin ogrenecegi bir platform burasi :)
blogunuza socialviibe kurmussunuz.
bilesenleri biraz kurcalayarak baska seyler (blog listeleri, resim, video, muzik, vb.) ekleyebilir, metin kutucuklari ile de daha zenginlestirebilirsiniz. sorununuz oldugunda forumda size yardimci olacak birileri mutlaka olacaktir. -
Evet ekledim, denizde küçük bir damla :)
Sayfayı görsel olarak nasıl daha etkin bir hale getirebilirim,
onu araştırıyorum. Aslında yalın bir anlatımı olsun istiyorum,
o nedenle her bulduğumu koymak da istemiyorum,
tabi bulduklarımı nasıl koyacağımı da bilemediğimden yavaş gidiyor:)
yardımlarınızla üstesinden geleceğim sanırım.
- ‘Yönetim sayfasında eklenti dizini görünmüyor,’ konusu yeni yanıtlara kapalı.