yorum engelleme
-
arkadaşlar sorum şu.daha önce bloguma yorum yapıp benimde yorumunu onayladığım biri var diyelim.bende yorum ayarlarını “yorum yapan bir kişinin bir yorumu onaylandıktan sonra yapacağı yorumların denetlenmesine gerek yok” diğe ayarlamışım.şimdide diğelimki ben artık bu kişinin yorumlarının direk yayınlanmasını istemiyorum yani denetime takılsın istiyorum.(hatta denetimde bile gözükmesin diğecem ama sanırım bu mümkün değil)bunu yorum yazma ayarımı değiştirmeden nasıl yapabilirim.o kişinin yapacağı bir kaç yorumu silmem,bundan sonra yapacağı yorumların denetime takılmasını sağlarmı? bu konuda çok acil yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden çok çok teşekkürler.
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
ayrıca bir sorum daha var.bütün yazılarıma birden, yani tek seferde ve tek şifre koymam mümkünmü? bunuda acil olarak cevaplarsanız çok sevinirim. iyiki varsınız :)
-
Başlangıç bölümünden ayarlar ve oradan da tartışma ayarlarına gelin.Tartışma ayarları bölümünde “yorum denetimi” ve hemen onun altında “yorumlar için kara liste”kutucuğu var..Daha önce denemedim,ama siz deneyebilirsiniz.Adı üstünde “kara liste”..Kara listeye aldığınız kişinin gerekli bilgilerini kutuya yazarak bir deneme yapın derim :)
Kolay gelsin..Not:Blogumda şifreli yazı uygulaması yapmadım.Bu sorunuzu bu uygulamayı yapan arkadaşların cevaplaması daha sağlıklı olacaktır..
-
Evet, kara listeyi bende gördüm, ama daha önce hiç kullanmadım. Söylediğiniz bana da mantıklı geldi. Gerekirse bir deneme yapacağım. Yardımınız için çok teşekkürler.
- ‘yorum engelleme’ konusu yeni yanıtlara kapalı.