Ziyaretçi Sayacı Nasıl Eklenir?Sayaç Kodu Blogda Nereye Yapıştırılır?
-
Bloguma ziyaretçi sayacı ekledim.Sorularıma cevap veren,yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.Sayaçla ilgili öğrendiklerimi,diğer arkadaşlara faydası olabilir düşüncesiyle paylaşmak istiyorum.Blogunuza ücretsiz sayaç takabilirsiniz.”yukarıkayalar” arkadaşımızın “ziyaretçi sayısı”adlı konuda verdiği linkten sayaca ulaşabilirsiniz.Sayacı almanız için siteye üye olmanız gerekiyor.Üye olunca size bir kod veriyorlar.O kodu kopyalayın.Blogda bileşenlere gelin,metin bileşenini aktif edin,yani yana taşıyın.Metin bileşeninde açılan sayfaya kodu yapıştırın,kaydedin.Sayfayı kapatın.Bu bilgi için “ooyuncuyuz” a teşekkürler.Burada dikkat edilmesi gereken bir nokta var.Sayacı taktığınızda 1’den başlıyor.Yani daha önceki ziyaretçileri göstermiyor.Sayaç kodunun üstünde yazı yazabileceğiniz bir boşluk var.Oraya toplam ziyaretçi sayınızı yazıp,her gün güncelleyebilirsiniz.Demek ki,ziyaretçi sayacı düşünenlerin,blog bileşenlerinin içinde buna öncelik vermeleri gerekiyor,çünkü dediğim gibi 1’den başlıyor.Umarım okuyanların işine yarar.Nasıl olduğunu görmek isteyenler Google’a tasavvufokulu yazarak bloguma ulaşabilirler..
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Gerçekten sayaçlar hakkında öğretici bir yazı yazmışsın herkesin işine yarayacaktır.
-
Umarım.Sanırım sayaç bozuk çıktı.Siteye gelen ziyaretçi sayısını göstermiyor.Wordpress’in istatiği ile tamamen farklı sayı veriyor.
-
Sayac bozuk degil. Sayacin verdigi bilgiler ” Tekil ziyaretci sayisini ” WordPress`in verdigi bilgiler ” Cogul Tiklamalari ” gøstermektedir, mesela benim bloguma gunluk 3000 bin kisi giriyor bu sayacin tekil gøstergesi,ama wordpressin gøstergesi 4-5 bin civarinda, yani o sayactaki 3000 bin kisi siteye girdiginde en az iki uc basliga tikladimi bu wordpressin istatistiklerine cogul olarak yansiyor, bilmem anlatabildimmi.
Kolay gelsin.
-
Bilgiler için teşekkür ederim yukarıkayalar.Sayacı blogdan kaldırmıştım.Söylediklerinizden sonra tekrar eklemeye karar verdim.Hayırlısı..
Bu arada Maşallah diyelim,Allah hayırlısıyla ziyaretçilerinizi arttırsın,nazardan korusun. -
ihyaca kardesim, Biz tesekkur ederiz,Temennileriniz icin Allah razi olsun.Sizlere basarilar dilerim.
- ‘Ziyaretçi Sayacı Nasıl Eklenir?Sayaç Kodu Blogda Nereye Yapıştırılır?’ konusu yeni yanıtlara kapalı.