آیا از نسخه جدید راضی هستید؟

• آواتار ناشناخته

وردپرس چند روزی است که به نسخه جدید تغییر یافته است؟ سوال این اسن که از آپدیت به نسخه 2.5 راضی هستید؟ اگر نه اشکال کجاست؟

• آواتار ناشناخته
  • آواتار ناشناخته

مطمئنی رواروس جان؟ یعنی تغییر یا بهبودی به نظرتون نمی رسد؟ مطالب اینجا رو بالاخره 4 تا بزرگتر هم می خوانند. اگر انتقادی در مورد ظاهر دارید فکر می کنم بد نباشد اینجا بگوییم

در کل خوشحالم که راضی هستید

• آواتار ناشناخته

اولش از همه اینکه ظاهر میز کار خیلی در هم برهم و شلوغ است.در مورد درست کردن ویجت ها , کار یک کم مشکل تر شده ( یعنی ساده نیست مثل قبل )ولی روی هم رفته صفحات سریعتر لود میش ک این خوبه

• آواتار ناشناخته

آپلود عکس کجاست؟
    همون قبلی بهتر بود

• آواتار ناشناخته

اپلود عکس بالاي صفحه نوشتنه
    دقيق همون جايي که بقيه ابزارهاي نوشتن هست
    آپلود صدا و تصوير و غيره هر کدوم آيکون جدا گونه داره

ولي يه عيب اساسي بزرگ داره
    همين قسمت هاي آپلود عکس و …. اين جوري که يعني بتا شده يه خورده کار باهاش سخته
    نميدونم توي فاکس و يا اپرا و ديگر مرورگر ها چه شکليه ولي توي اينترنت اکسپلورر نصف کادرش بيرون از صفحه است و من به زحمت ميتونم عکس آپلود کنم

همچنين در مورد ويجکت ها
    اگه بخوايم ويجکتي اضافه کنيم و بعد ويرايشش کنيم حتما بايد اول اضافه و ثبت بشه بعد يه بار ديگه ويرايش بشه (يعني هم زمان نميشه اضافه و ويرايش کرد) و اين خيلي اعصاب خورد کنه

• آواتار ناشناخته

ميدونين خيلي بهتر شده ها
    از اون لحاظ که سرعت عملش تقريبا بيشتر شده
    ولي يه خورده گيج کننده شده
    (شايد اگه يه کم زمان بگذره و به اين مدل جديد عادت کنيم از حالت گيجي هم در بيايم)

يه سوال بي ربط يا بهتره بگم يه پيشنهاد :
    امکان نداره تاريخ رو هم به شمسي کنيد
    يا حداقل روز هر وبلاگ رو طبق ساعتي که خودش ميخواد تنظيم کنين
    مثلا من دقت کردم روز ما حدود ساعت 5-6 صبح شروع ميشه

• آواتار ناشناخته

راستي يه پيشنهاد ديگه : به ظاهر فروم هم يه خورده بيشتر توجه کنين
    فکر کنم جالب تر بشه اگه گروه بندي و زيرگروه دار بشه
    ميتونه عين ميز کار وبلاگ باشه
    گروه هاي نوشتن و مديريت و پوسته و نظرات و البته يک گروه ميزکار و شايدم يه گروه به اسم متفرقه
    هر کسي سوالي در رابطه با هر کدوم از گروه ها داشت در بخش خودش در فروم بپرسه تا جواب بگيره

در کل نظم باعث آرامش ميشه
    و همين آرامشه که باعث جذب نيروهاي مثبت ديگه ميشه

• آواتار ناشناخته

theyoungwoman
    و سایر کسانی که با آپلود مشکل دارن بد نیست که اینجا رو ببینن. ممکنه که مشکل از فلش پلیرتون باشه که باید به آخرین ورژن ارتقا بدید.
    http://en.forums.wordpress.com/topic.php?id=25723&replies=1

• آواتار ناشناخته
  • آواتار ناشناخته

در قسمت آپلود ، ديگر به مانند گذشته نميتوان عكس را مستقيماَ به صفحه فرستاد ، به نظر ميرسد ابتدا بايد عكس را آپلود و سپس از آدرس اينترنتي اش براي قرار دادن آن در صفحه استفاده كرد

• آواتار ناشناخته

سوال

در قسمت آپلود ، ديگر به مانند گذشته نميتوان عكس را مستقيماَ به صفحه فرستاد ، به نظر ميرسد ابتدا بايد عكس را آپلود و سپس از آدرس اينترنتي اش براي قرار دادن آن در صفحه استفاده كرد

پاسخ:
    روزبه جان. این طور نیست. اگر دیدید که عکس را آپلود کردید و عکس برای ارسال در دسترس نبود همانجا یک گزینه گالری هم می بینید که عددی کنار آن نوشته شده است. اگر بر روی آن کلیک کنید عکسها را می بینید و می توانید عکستان را انتخاب و با گزینه اینسرت موجود عکس را استفاده کنید.

• آواتار ناشناخته

theyoungwoman

ولي يه عيب اساسي بزرگ داره
    همين قسمت هاي آپلود عکس و …. اين جوري که يعني بتا شده يه خورده کار باهاش سخته
    نميدونم توي فاکس و يا اپرا و ديگر مرورگر ها چه شکليه ولي توي اينترنت اکسپلورر نصف کادرش بيرون از صفحه است و من به زحمت ميتونم عکس آپلود کنم

پاسخ:
    درست می فرمائید. این به خاطر عدم هماهنگی با اینترنت اکسپلورر است. بهتر است برای آپلود عکس از فایرفاکس استفاده کنید و برای نوشتن و ارسال از مرورگر دلخواه.

• آواتار ناشناخته

theyoungwoman@

همچنين در مورد ويجکت ها
    اگه بخوايم ويجکتي اضافه کنيم و بعد ويرايشش کنيم حتما بايد اول اضافه و ثبت بشه بعد يه بار ديگه ويرايش بشه (يعني هم زمان نميشه اضافه و ويرايش کرد) و اين خيلي اعصاب خورد کنه

پاسخ:
    نه نیازی نیست. می توانید همان زمان اد کنید و این ور توی ساید بار ویرایش کنید و سپس ذخیره کنید.

• آواتار ناشناخته

@ monire

سوال

امکان نداره تاريخ رو هم به شمسي کنيد
    يا حداقل روز هر وبلاگ رو طبق ساعتي که خودش ميخواد تنظيم کنين
    مثلا من دقت کردم روز ما حدود ساعت 5-6 صبح شروع ميشه

پاسخ:
    منیره جان. تاریخ را شمسی کردن شاید اتفاق بیافتد اما فکر کنم همچنان مبنای محاسبات همان زمان گرینویچ باشد.
    در هر حالت هر روز در وردپرس ساعت 3:30 بامداد شروع می شود.

• آواتار ناشناخته

@monire:
    ساعت رو می‌شه اینجا تنظیم کرد ، قسمت
    Time zone
    http://monire.wordpress.com/wp-admin/options-general.php

• آواتار ناشناخته

بله چه جورم ولی بازم جا داره خوب بشه این وردپرس دوست داشتنی

• آواتار ناشناخته

بعضی جاها خوب شده بعضی جاها نه
    مثلا واسه اپلود کردن که میتونی چند تارو باهم انتخاب کنی و نوبتی اپلود می کنه خوب شده ولی موقع گزاشتن عکس رو صفحه خیلی کنده و کفره ادم و بالا میاره

• آواتار ناشناخته

اگه مثل یاهو ادم میتونست انتخاب کنه که با نسخه قبلی کار کنه خیلی بهتر بود من که نسخه قبلی و بیشتر دوست دارم و راحت تر بودم

• The topic ‘آیا از نسخه جدید راضی هستید؟’ is closed to new replies.