حذف سایت از شناسه کاربری وردپرس.کام
-
من در گذشته سایتی داشتم که الان بسته شده و از وردپرس و افزونه wordpress state استفاده میکردم.
این افزونه برای جمع آوری امار سایت ، از نام کاربری وردپرس.کام استفاده میکنه و اون سایت رو با این یوزر مچ میکنه .
الان اون سایت خیلی وقته پاک شده ولی باز هم من تو شناسه کاربری وردپرس.کام و همچنین قسمت آمار اطلاعات مربوط به اون رو مشاهده میکنم .
چطور میتونم این سایت رو از شناسه وردپرسم پاک کنم ؟؟ -
باسلام خدمت کاربر عزیز
برای حذف وبنوشت ، ابتدا به قسمت پیشخوان وبنوشت خود مراجعه نموده و در بخش ابزارها ، گزینه حذف وبنوشت را انتخاب نمایید .
توجه : در صورت حذف نمودن یک وبنوشت ، به هیچ وجه آن را نمیتوان بازیابی نمود .اگر باز هم سوالی داشتید در خدمتم
باتشکر
موفق و پیروز باشید -
با سلام ممنون از پاسختون ولی مثل اینکه مشکلم رو به شکلی بیان کردم که مفهوم نبود .
سایت من روی سرور شخصی میزبانی میشد و از سی ام اس وردپرس استفاده میکردم
افزونه wordpress state از شناسه وردپرس من برای جمع اوری امار استفاده میکرد . الان با وجود اینکه اون سایت رو داون کردم باز هم اطلاعات اون در شناسه من نشان داده میشه . راه حل پاک کردن اون سایت از این شناسه چیست . البته من فکر کنم راهی به جز ایمیل و درخواست پشتیبانی از خود وردپرس نباشه .
بابت پاسختون بسیار ممنونم دوست عزیز. -
باسلام مجدد
دوست عزیز با عرض پوزش این انجمن فقط قادر به پاسخگویی سوالات کاربرانی است که بر روی وردپرس.کام وبنوشت دارند . اگر شما از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده میکنید باید مشکلتان را در وبگاه زیر بیان نمایید .
انجمن وردپرس فارسی
باتشکر
- The topic ‘حذف سایت از شناسه کاربری وردپرس.کام’ is closed to new replies.