Buna ziua ! Am publicat pe situl wordpress mai multe lucrari stiintifice, pe care de curand le-am st
-
Buna ziua ! Am publicat pe situl wordpress mai multe lucrari stiintifice, pe care de curand le-am sters pentru ca ma aflu in faza de verificare antiplagiere a unei lucrari doctorale si la o verificare prealabila, in raportul de verificare apar citate pasaje din lucrarile mele pe asa zisa controversata notiune de auto-plagiat cu indicarea sursei, wordpress ! Desi am sters definitiv lucrarile de pe situl meu wordpress, am sters chiar si contul, lucrarile apar in continuare pe net, astfel la o cautare Google apar lucrarile cu indicatia de locatie wordpress care in fapt nu mai exista, iar lucrarile pot fi citite si chiar descarcate ! Va rog comunicati ce se poate face pentru ca lucrarile mele sa nu mai apara pe net cu locatia wordpress intrucat imi creeaza mari neplaceri ?
-
Hi there,
It can take several weeks after you delete a site before the information will no longer appear in Google and other search engines. Search engines create their own copies of a site which they store on their own servers. We have no control over this, and the only way to have it removed from the search engines is to contact each search engine directly and request that they remove it.
- The topic ‘Buna ziua ! Am publicat pe situl wordpress mai multe lucrari stiintifice, pe care de curand le-am st’ is closed to new replies.