Myślałam,że WordPres istnieje w wersji języka polskiego,a tak nie jest, i nie nauczyłam się ustawienia konta,bo często jest język angielski i nie radzę sobie i przepraszam,ale muszę zrezygnować teraz,a jak nauczę się po kilku miesiącach,to wrócę,jeśli będę mogła korzystać z waszych częściowo przetłumaczonych tekstów.

• Unknown's avatar

Skoro jesteście na rynku polskim,to dlaczego w polskiej wersji nie istnieje WordPress,bo na tym tracicie rynek,bo macie dobry program,ale bariera językowa jest nie do pokonania dla wielu osób i wyrywkowe tłumaczenie nie pozwala na ustawienie konta,ja sobie nie poradziłam.
    To nie jest biznesowe myślenie,bo tracicie rynek u osób które znają inne języki,a nie znają angielskiego i co za problem zatrudnić dobrych tłumaczy i mieć polską wersję WordPress,bo inaczej jest chaos – raz po polsku,a raz po angielsku i człowiek stoi w miejscu i nie ustawi konta.bo nie wie często czemu służą kolejne funkcje i kiedy kolidują w zestawieniu ze sobą,bo nie ma objaśnienia w j.polskim.
    Będę uczyć się ustawiania i wchodzić na Pomoc w WordPress i może po woli nauczę się i później wrócę do was,zanim nauczę się,bo nie macie skompletowanego zestawu z całej wiedzy w języku polskim i w jednym miejscu,a fragmentaryczne obrazowanie działania programu nie daje całości. Ja nie mogłam pójść do przodu, a czas naglił,żeby ustawić konto i zarejestrować.
    Życzę Wam zorganizowanej pracy w tłumaczeniu,żeby nie były pomijane duże fragmenty wiedzy i zostawione bez tłumaczenia.

The blog I need help with is: (visible only to logged in users)

• Hi blogkw9compl, thank you for the feedback. We don’t have extensive WordPress.com translations yet for Polish, but we are working on this here:
    https://translate.wordpress.com/projects/wpcom/pl/default

We have more information on the translation process at
    https://translate.wordpress.com

• The topic ‘Myślałam,że WordPres istnieje w wersji języka polskiego,a tak nie jest, i nie nauczyłam się ustawienia konta,bo często jest język angielski i nie radzę sobie i przepraszam,ale muszę zrezygnować teraz,a jak nauczę się po kilku miesiącach,to wrócę,jeśli będę mogła korzystać z waszych częściowo przetłumaczonych tekstów.’ is closed to new replies.