potrzebuję przekazu płatniczego do Banku na konto WordPress i proszę go wysłać na mój e-mail,i tak zapłacę 399,-PLN,ponieważ nie mam funkcji płatności internetowej z Banku za pomocą karty przez Internet,a jesli nie posiadacie przekazów płatniczych ze swoimi danymi,to proszę poczekać aż uruchomię po świętach w Banku płacenie z konta za pośrednictwem Inernetu.

• Unknown's avatar

Czekam na przekaz płatniczy z danymi na konto WordPress w Banku,a jeśli nie macie przekazu,to musicie poczekać kilka dni, bo dziś sobota i jeszcze dwa dni świąt i musiałabym w Banku ustawić konto do płacenia przez Internet. I nie wiem ile czasu na to trzeba.
    I nie usuwajcie moich ustawień blogu i witryn,bo pierwszy raz ustawiałam Blog i Witryny i jest to trudne dla mnie i proszę poczekajcie,nie usuwajcie.

The blog I need help with is: (visible only to logged in users)

• Hi there,

I have used Google Translate to understand:

I need a payment transfer to the Bank on my WordPress account and please send it to my e-mail, and I will pay 399, -PLN, because I do not have the Internet payment function from the Bank using the card via the Internet, and if you do not have payment transfers with your data, then please wait until I run after the holidays in the Bank paying with the account via the Internet.

We are not able to receive payment by bank transfer. You can only pay for upgrades using a debit or credit card, or via PayPal directly.

Payment Methods on WordPress.com

• The topic ‘potrzebuję przekazu płatniczego do Banku na konto WordPress i proszę go wysłać na mój e-mail,i tak zapłacę 399,-PLN,ponieważ nie mam funkcji płatności internetowej z Banku za pomocą karty przez Internet,a jesli nie posiadacie przekazów płatniczych ze swoimi danymi,to proszę poczekać aż uruchomię po świętach w Banku płacenie z konta za pośrednictwem Inernetu.’ is closed to new replies.