Straciłam dostęp administratora do bizuteriajanpol.online
-
Dzień dobry,
wczoraj utworzyłam stronę bizuteriajanpol.online na tym koncie:
(email visible only to moderators and staff)Dzisiaj strona nadal działa, ale zniknęła z „Moje witryny” i nie mam już dostępu administratora do panelu strony.
Mogę zalogować się do WordPress.com, ale nie mogę zarządzać witryną ani wejść do kokpitu administratora.
Dodatkowo wczoraj opłaciłam roczny plan dla tej strony.
Proszę o przywrócenie dostępu administratora do mojego konta.
Dziękuję.
The blog I need help with is: (visible only to logged in users)
-
The account janpolbizuteria you are logged in to was created a fwe hours before posting this thread. It’s obvious that site was created on another wordpress.com account.
Log out from current and log in again with your other email address where you received all email regarding your purchase.
-
logowałam się na konto używając tego samego adresu e-mail, który jest przypisany do tej strony i który widnieje w danych administracyjnych.
Dodatkowo wczoraj opłaciłam roczny plan dla tej witryny metodą BLIK, więc płatność została wykonana bezpośrednio z mojego konta bankowego i dotyczyła tej konkretnej strony.
Nie korzystałam z innego konta ani innego adresu e-mail przy zakładaniu lub zarządzaniu stroną.
-
Hi there!
I’ve replied to the email ticket you submitted, so I’m closing this thread as a duplicate.
- The topic ‘Straciłam dostęp administratora do bizuteriajanpol.online’ is closed to new replies.